IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> GECE KLÜBÜNDE SEVGİLİSİNİN YANINDA
t_gulmez
post Mar 15 2006, 03:44 PM
Post #1

Group: Members
Member No.: 7,022

arkadaşlar bi anı da benden. bir gün kuzenim ve arkadaşıyla yani üç sap ankara da (bilen bilir) garaj diye bi mekan var oraya gitmeye karar verdik.
içeri girdiğimde şaşırmıştım o kadar çok kız vardı ki neredeyse erkek sayısının iki katıydı rock ağırlıklı bi mekandı ve o tarzı bilirsiniz. biz kuzenlerle bişeyler içerken içeri deri etekli deri ceketli siyah çoraplı bi kız ve satanist kılıklı sevgilisi girdi kız siyah makyaj yapmıştı bana gerçekten çok sexy geldi o an. sonra ilerleyen saatlerde biz dağıtırken kızla çocuk bizim masada boşta duran taburelere oturdu. baktım kız sarhoş kafasını kaldıracak hali yok çocukta buna boyna yumuluyo falan. sonra gözlerim bacaklarına takıldı önce telefonumla görüntü alabilir miyim diye düşündüm ama ortam çok loştu. bi ara çoçukla kız sarmaş dolaşken elimi masanın altına attım baktım çevreme herkes kendi aleminde bi cesaretle kızın bacaklarına dokundum ve elimi çektim. çok heyecan vericiydi ama kız hiç bişey anlamamış olacak ki tepki bile vermedi sonra sevgilisi kıza her sarılışında ben masanın altından bacaklarını okşuyordum size şunu söyleyeyim süpe bi duyguydu erkek arkadaşı kızı yiyecem derken resmen bana yedirdi süperdi :shock: [b][/b]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
willesden
post Mar 15 2006, 04:05 PM
Post #2

NylonDelisi

Group: Members Group
From: istanbuL
Member No.: 1,380

heycan verici ve adrenali yuksek bi olay olsa gerek :roll: :wink:

--------------------
+Quote Post
alican
post Mar 15 2006, 11:27 PM
Post #3

NylonDelisi

Group: Member Plus
From: Gümüşhane
Member No.: 470

Bir düşün bakalım :roll: :roll: :roll: Ne kadar süperdi :idea: :idea: :idea:
+Quote Post
phlover666
post Mar 16 2006, 03:12 PM
Post #4

NylonDelisi

Group: Member Plus
From: İstanbul
Member No.: 201

O durumda neler hissettiğini tahmin edebiliyorum ve neden böyle bir şey yapma gereği duyduğunu :lol:

Böyle bir şey başına geldiği için çok şanslısın çok zevk almış olmalısın. Durumu, tanımadığın birisinin bu halinden istifade etmek olarak değerlendirip seni eleştirmek gerekebilir ancak ben sana hak veriyorum, ben olsam büyük ihtimal ben de aynı şeyi yapardım :mrgreen:

--------------------
PANTYHOSE EXPERT
+Quote Post
t_gulmez
post Mar 30 2006, 04:22 PM
Post #5

Member No.: 7,022

(phlover666 @ Mar 16 2006, 12:12 PM) *

O durumda neler hissettiğini tahmin edebiliyorum ve neden böyle bir şey yapma gereği duyduğunu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Böyle bir şey başına geldiği için çok şanslısın çok zevk almış olmalısın. Durumu, tanımadığın birisinin bu halinden istifade etmek olarak değerlendirip seni eleştirmek gerekebilir ancak ben sana hak veriyorum, ben olsam büyük ihtimal ben de aynı şeyi yapardım :mrgreen:

benimki de bi anlık bi cesaretti zaten ayrıca etik boyutu tabiki tartışılır ancak ortamın havası da beni bunu yapmaya sürükledi sanırım. dediğin gibi bu tamamen kızın sarhoşluğundan, sevgilisininde onu yeme arzusundan istifade etmekti

--------------------
BİZ TARİK-i AŞKIN AŞIKLARIYIZ
BAŞ Ü CAN VERMİŞİZ CANAN BİZİMDİR
+Quote Post
göki
post May 19 2008, 12:44 AM
Post #6

Member No.: 9,014

aynen kardeşim her fırsatı değerlenidrmek lazım (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th September 2010 - 05:39 PM